علت چشمک زدن ال ای دی دوو

علت چشمک زدن تلویزیون ال ای دی دوو

عیب‌یابی چشمک زدن تلویزیون ال ای دی دوو

یکی از مشکلاتی که برای هر تلویزیونی ممکن است پیش بیاید و پروسه تعمیر را به همراه دارد چشمک زدن تلویزیون است. گاهی با خاموش کردن و از برق کشیدن تلویزیون مشکل حل می ‌شود اما گاهی اوقات مشکل چشمک زدن ال ای دی دوو با این راهکار ساده حل نخواهد شد. در این مطلب از نمایندگی تعمیرات دوو دوو پشتیبان شما را راهنمایی کنیم تا دلیل چشمک زدن ال ای دی تلویزیون خود را پیدا کنید. اگر با این روش‌ ها مشکل چشمک زدن تلویزیون شما حل نشد، می ‌توانید از یک تکنسین متخصص در زمینه تعمیر تلویزیون ال ای دی دوو کمک بگیرید.

چرا ال ای دی دوو چشمک می زند؟

چرا تلویزیون ال ای دی دوو چشمک می زند؟

برند دوو یکی از محبوب ‌ترین برند ‌های بازار جهانی است که توانسته با ارائه محصولاتی باکیفیت و کارامد نیاز کابرانش را در سراسر جهان برطرف سازد. چشمک زدن چراغ ال ای دی تلویزیون دلایل مختلفی دارد و تنها مختص به یک برند خاص نیست. اگر چه دوو تلویزیون ‌های باکیفیت تولید می‌ کند اما گاها در میان آن‌ ها یک سری از محصولات ایراداتی دارند که نیاز به تعمیر را ایجاد می‌ کنند. این ایرادات در اغلب موارد ربطی به کیفیت ساخت محصولات ندارند و بیشتر مربوط به نحوه استفاده از آن‌ ها هستند. روشن بودن مداوم تلویزیون دوو می ‌تواند از جمله مثال‌ هایی برای استفاده ناصحیح از این دستگاه باشد.

از ایرادات رایج در تلویزیون ها چشمک زدن ال ای دی تلویزیون است که می‌تواند تلویزیون را به یک وسیله بی فایده تبدیل کند چرا که در هنگام چشمک زدن تلویزیون، شما قادر به تماشا کردن آن نخواهید بود. این ایراد دارای دلایل متعددی است که ما در ادامه شما را با برخی از آن ها آشنا خواهیم کرد و هر کدام را برای به صورت مختصر شرح خواهیم داد.

حالت های مختلف روشن شدن تلویزیون دوو و معنای هر کدام

به چراغ چشمک ‌زن در تلویزیون، چراغ پاور، چراغ ال ای دی یا چراغ standby هم گفته می‌شود. در هنگام تشخیص و رفع ایراد چراغ ال ای دی تلویزیون توجه بداشته باشید که ممکن است ایراد در بک لایت تلویزیون باشد یا این که فلت تلویزیون به تعمیر نیاز داشته باشد. روش رفع خطای چشمک زن با توجه به نشانه ‌ها و آسیب وارد شده به قطعات ارائه می‌شود. این مسئله به دو دلیل عمده می‌تواند بروز پیدا کند. وجود ایراد در برد پاور رایج ترین دلیل است. دلیل دوم این مشکل، وجود ایراد در برد اصلی است.

روشن نبودن دکمه‌ پاور

اگر تلویزیون دوو شما به برق وصل است اما چراغ پاور دستگاه روشن نیست، محافظ برق و تمام اتصالات را به طور کامل چک کنید تا مطمئن شوید مشکلی در برق رسانی به قسمت های مختلف دستگاه وجود ندارد. پیشنهاد می ‌کنیم اتصال به برق را قطع کرده و پس از چند ثانیه دوباره وصل کنید.

چشمک زدن ال ای دی تلویزیون در زمان روشن بودن تلویزیون

چشمک زدن چراغ پاور به احتمال زیاد نشان دهنده این است که برد اصلی دچار مشکل شده است. گاهی اوقات فرسوده بودن محافظ برق باعث می شود تا ولتاژ لازم برای روشن شدن تلویزیون به آن منتقل نشود و در نتیجه چراغ تلویزیون چشمک بزند. قبل از تماس با تکنسین بهتر است محافظ و رابط برق تلویزیون را چک کنید.

روشن نشدن تلویزیون با وجود روشن بودن چراغ پاور تلویزیون

زمانی که تلویزیون خاموش به برق متصل است طبیعی است که چراغ پاور آن روشن باشد اما اگر می‌خواهید تلویزیون را روشن کنید و روشن نمی ‌شود باید قبل از هر کاری تمام اتصالات تلویزیون به برق یا دستگاه‌ های جانبی را قطع کنید. پس از چند دقیقه تلویزیون را به برق وصل کرده و امتحان کنید. اگر باز جوابی دریافت نکردید می توانید 24 ساعت صبر کنید و دوباره تلویزیون را روشن کنید.

گاهی اوقات مشکل از ریموت است. باتری های ریموت را در بیاورید، باتری های جدید در آن قرار داده و سپس دوباره امتحان کنید. در صورتی که این روش کار نکرد تلویزیون را به صورت دستی و با فشردن دکمه پاور امتحان کنید. اگر تلویزیون در این حالت روشن شد نشان می دهد که مشکل از ریموت شما است و باید آن را عوض کنید. در صورتی که به صورت دستی هم روشن نشد باید از یک تعمیرکار کمک بگیرید.

تعمیر مشکل چشمک زدن تلویزیون دوو

در قسمت های قبل تر بررسی کردیم که روشن نبودن دکمه پاور، چشمک زدن چراغ تلویزیون در هنگام روشن بودن تلویزیون و روشن نشدن تلویزیون با وجود روشن بودن چراغ پاور هر کدام چه معنایی دارد. حالا می خواهیم روند تعمیر مشکل چشمک زدن تلویزیون در سه روش مختلف را به شما معرفی کنیم.

تعمیر بک لایت

ضعیف یا نیم سوز شدن بک لایت تلویزیون شما خیلی راحت منجر به مشکل چشمک زدن چراغ آن می شود. بک لایت وظیفه ایجاد نور در پس زمینه تصاویر را دارد. اختلال در قسمت بک لایت تلویزیون دوو حتی اگر جزئی باشد می تواند منجر به اختلالات تصویری از جمله ایراد چشمک زدن استند بای شود.

ترمیم کابل lvds در تلویزیون

از دیگر دلایل چشمک زدن چراغ استند بای تلویزیون می توان به قطعی کابلی به نام lvds اشاره کرد. این کابل پل ارتباطی میان برد تیکان و برد اصلی است. زمانی که کابل lvds کارایی خود را از دست بدهد، پردازش هایی که در تلویزیون صورت می گیرد به درستی انتقال داده نخواهند شد و مشکل چشمک زدن تصاویر در پنل اتفاق می افتد. کابل lvds در اثر استهلاک دچار قطعی می شوند. اگر حداقل 7 سال از خرید تلویزیون شما می گذرد احتمال دارد که کابل lvds دچار قطعی شود.

چشمک زدن تلویزیون دوو با تعمیر پنل درست می شود

اگر ریشه مشکل چشمک زدن تلویزیون را در پنل آن یافت کردید باید بدانید که هزینه ترمیم آن افزایش پیدا می کند، چرا که پنل اصلی ترین و گران قیمت ترین بخش هر تلویزیون است. به جهت پیشگیری از خرابی پنل تلویزیون نکات ایمنی در استفاده از تلویزیون را در هنگام خرید آن مطالعه کنید.

نکات مهم پایانی در بررسی ایراد چراغ چشمک زن

نکات مهم پایانی در بررسی ایراد چراغ چشمک زن

اگرچه با مطالعه در مورد دلایل مشکل چشمک زدن تلویزیون اطلاعات مفیدی را دریافت می کنید اما باید به این نکته توجه کنید که اگر در تعمیر تلویزیون به صورت خودسر اشتباهی رخ دهد ممکن است هزینه های اضافی را متحمل شوید. بنابراین به هیچ وجه خودتان اقدام به باز کردن دستگاه نکنید زیرا اگر دستگاه دارای گارانتی باشد با این کار گارانتی از بین می رود. دوباره تاکید می کنیم که مراجعه به دفترچه های راهنما که همان روز اول خرید همراه با محصول دریافت می کنید می تواند نحوه استفاده صحیح از دستگاه و نگهداری بهتر از آن را به شما آموزش دهد.

اتصال تلویزیون دوو به دستگاه های خارجی مانند لپ تاپ، نصب و راه اندازی برنامه های خاص برای پخش زیرنویس روی عملکرد و همین طور واکنش های قطعات مختلف تلویزیون از جمله چراغ و پاور ممکن است تاثیر بدی روی دستگاه بگذارد و عملکرد آن ها را تغییر دهد. در پایان به شما پیشنهاد می کنیم رفع مشکل چشمک زدن ال ای دی دوو را به تعمیرکاران متخصص بسپارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید

021-47278

ثبت سفارش 24 ساعته

فرم ثبت سفارش