آموزش تعمیر لامپ مگنترون ماکروفر دوو

آموزش تعمیر لامپ مگنترون ماکروفر دوو

تعمیر لامپ مگنترون ماکروفر دوو

اگر مگنترون جرقه بزند، ترقه بزند، زمزمه کند اما گرم نشود، چه باید کرد؟ بهتر است با مرکز خدمات ما تماس بگیرید، جایی که صنعتگران با تجربه، مگنترون مایکروویو را در تهران تعمیر می کنند. ما نمایندگی دوو پشتیبان در تهران هستیم و خدمات مشاوره رایگان، نصب،تعمیر و تعویض لوازم خانگی را به انجام می رسانیم. برای ارتباط با نمایندگی تعمیرات دوو  در تهران و شعب ما با شماره هایی که در قسمت تماس با ما ثبت شده است در ارتباط باشید.

نشانه های خرابی مگنترون

نشانه های خرابی لامپ مگنترون مایکروفر و مایکروویو به صورت زیر است:

  • مایکروویو کار می کند اما غذا را گرم نمی کند
  • بعد از فشار دادن دکمه ی استارت، صدای شدید جرقه شنیده می شود
  • وجود صدای سوت مانند
  • نداشتن گرما
  • ضعیف بودن گرما
  • بوی سوختن سیم ها

هر کدام از نشانه های بالا ممکن است از مگنترون باشد. در صورتی که با این نشانه ها روبه رو شدید با مرکز تعمیرات دوو در تهران تماس گرفته و سریعا برطرف کنید. بهتر است در این مواق مجددا از دستگاه استفاده نکنید چون ممکن است خسارات جبران ناپذیری را ایجاد کند.

تست مگنترون ماکروفر دوو

تست مگنترون ماکروفر دوو توسط اهم متر و مولتی متر انجام می شود. این کار بهتر است توسط تکنسین انجام شود. زیرا در صورتی که قطعه نیاز به تعویض داشته باشد قطعه مناسب به دستگاه را آماده و بر روی دستگاه شما نصب خواهد کرد. ما در تعمیرگاه ماکروفر دوو در تهران انواع و اقسام مگنترون متناسب با هر یک از محصولات دوو را در اختیار داشته و متناسب با قدیمی ترین ماکروفر و یا بروزترین مدل ها آن را تعمیر و تجهیز می کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی که در قسمت تماس با ما معرفی شد با ما در ارتباط باشید.

10 دلیل خرابی لامپ مگنترون ماکروفر دوو

10 دلیل خرابی لامپ مگنترون ماکروفر دوو

خرابی لامپ مکنترون ماکروویو دوو ممکن است به دلایل زیر باشد:

  • آسیب دیدگی مگنترون

در صورتی که در حمل یا جابه جایی ماکرووفر ضربه دیده باشد ممکن است باعث آسیب دیدگی مگنترون شده باشد.

  • شکستگی هیتر

فیلامنت یا هیتر از استحکام مکانیکی ضعیغی برخوردار است و ممکن است براحتی بشکند. اتصالات رشته ای در معرض مقدار زیادی جریان مورد نیاز برای گرم کردن کاتد هستند. اگر اتصالات ضعیفی وجود داشته باشد، مشکلاتی در آن بار جریان قابل انتظار است. تماس مکانیکی ضعیف در سیم کشی باعث افزایش دما و تسریع اکسیداسیون کنتاکت ها می شود. این نوع مشکل اغلب با فیلامنت یا بخاری شکسته اشتباه گرفته می شود. اما در صورتی که فیلامنت یا بخاری در حین کار روشن نشود، لازم است اتصالات بررسی شود.

  • آسیب به سرامیک

مواد سرامیکی شامل دو قسمت کاتد و آنتن است. دمای ساقه کاتد به دلیل تابش حرارتی ماکروفر بسیار بالا است. به همین دلیل انواع خاصی از مگنترون ها حداکثر دمای ساقه و سیم های سربی را در مشخصات مشخص می کنند و برای خنک سازی آن قسمت ها باید دقت ویژه ای شود. افزایش غیرمعمول دما ممکن است باعث آسیب به قطعات سرامیکی شود. گرمایش جزئی آنتن مگاواتی تا زمانی که به دلیل انرژی مگاواتی تابش شده توسط آنتن در شرایط عادی باشد قابل قبول است. با این حال، تحت تأثیر افزایش بازتاب از بار VSWR، سرامیک آنتن MW ممکن است بیش از حد گرم شود و ترک بخورد. هنگامی که دمای آند از حداکثر امتیاز بیشتر شود، قسمت سرامیکی به دلیل گرم شدن بیش از حد خراب می شود. بنابراین، خنک کننده آند باید به دقت حفظ شود. در جابجایی مگنترون ها باید مراقب بود که به قطعات سرامیکی آسیب نرسد.

  • تغییر شکل و عدم تقارن رشته

رشته به شکل مارپیچ است. بنابراین، به راحتی تغییر شکل می‌دهد و زمانی که یک سری چرخه حرارتی بیش از حداکثر امتیاز دریافت می‌کند، نامتقارن می‌شود. هر چه دمای کار بالاتر باشد، ممکن است خرابی های بیشتری رخ دهد. این به طور بالقوه منجر به کاهش قدرت، افزایش جریان رشته، تغییر و غیره می شود.

  • سوختن الکترودها

هنگامی که سیستم خنک کننده مایکروویو بتواند دمای لوله را زیر حداکثر درجه بندی حفظ کند، باعث سوختن الکترودها نمی شود. برای جلوگیری از آسیب به لوله ها به دلیل مشکل در سیستم خنک کننده، همیشه لازم است که مدار محافظ دما و سوئیچ جریان را بررسی کنید. برای اطمینان از خنک شدن مناسب رشته و آنتن مگنترون با استفاده از هوای اجباری از طریق دمنده مگنترون باید مراقبت ویژه ای انجام شود.

  • خلاء ضعیف

عایق ضعیف در ولتاژ بالا که سبب خلا ضعیف می شود عموما به دلیل تخلیه گاز از الکترودهای داخلی و یا نشت هوا در سرامیک، مشاهده می شود، نشت به تدریج منجر به درخشش یا قوس داخلی می شود. خنک‌سازی مناسب خرابی‌های احتمالی ناشی از کاهش خلاء در مگنترون را به حداقل می‌رساند.

  • انتشار ضعیف

به دلیل انتشار ناکافی الکترون از کاتد، افت شدیدی در توان خروجی و تغییر در حین کار نشان می دهد. انتشار ضعیف به دلیل وجود گاز باقیمانده در لوله، دمای نامناسب کاتد و غیره است.

افزایش گاز باقیمانده کاتد را آلوده کرده و به سرعت کیفیت انتشار را بدتر می کند.دمای بیش از حد کاتد نیز به انتشار ضعیف از تبخیر بیش از حد کمک می کند. از سوی دیگر، دمای کاتد بسیار پایین، نه تنها انتشار الکترون ناکافی ایجاد می‌کند، بلکه نشان‌دهنده تخریب موقت رشته تنگستن است.

ولتاژ فیلامنت یا بخاری باید در حد مشخصات حفظ شود. این مراقبت به ویژه حیاتی است زیرا علت رد انتشار معمولا فریبنده است علاوه بر این، تغییر ولتاژ منبع تغذیه منجر به جریان آند بیش از حد می شود که همان پدیده شکست انتشار را نشان می دهد. توصیه می شود هر گونه تغییر احتمالی در ولتاژ تغذیه بیش از 2.5٪ را به حداقل برسانید.

  • افت در توان خروجی

دلیل اصلی افت توان خروجی در کاهش راندمان است. این معمولا به دلیل رسوبات کاتد یا سایر قسمت‌ها است که باعث افزایش از دست دادن سطح در حفره‌ها می‌شود. یکی دیگر از دلایل بالقوه، اختلال در فضای برهمکنش است که ناشی از شکل آسان تغییر شکل و عدم تقارن رشته تنگستن است. هر چه دما بیشتر باشد، تبخیر، تغییر شکل و عدم تقارن کاتد بیشتر مشاهده می شود.

  • تغییر زمانی (moding)

تغییر زمانی رخ می دهد که میدان الکتریکی MW در داخل لوله دیگر نتواند نوسان را در حالت حفظ کند. این اغلب به دلیل اختلال توسط امواج منعکس شده از بار است که باعث یک نوسان غیر معمول می شود. گسیل ناکافی الکترون از کاتد نیز نوسان در حالت را متوقف می‌کند که باعث اصلاح می‌شود. برای جلوگیری از این امر، به اپراتور مایکروویو توصیه می شود که عملکرد سیرکولاتور را بررسی کند. علاوه بر این، توصیه سازنده باید در مورد امپدانس بار، انعکاس از بار، تغییرات بار و غیره جویا شود.

  • ران وی (RUNAWAY)

به طور کلی، هنگامی که یک مگنترون با بازتاب بزرگتری در فاز خارج از سینک کار می کند، به دلیل افزایش دما در الکترودها، لوله دیگر نمی تواند الکترون ها را در فضای تعامل کنترل کند. این باعث جریان آند می شود که به افزایش نوسان کمک نمی کند. از این پدیده به عنوان «فرار» یاد می شود. مگنترون های بزرگ توسط یک سیرکولاتور و بار آب از قدرت بازتابی محافظت می شوند، بنابراین این موضوع در درجه اول برای مگنترون های کوچکتر نگران کننده خواهد بود.

تعمیر لامپ مگنترون ماکروفر دوو در تهران

تعمیر لامپ مگنترون ماکروفر دوو در تهران

در صورتی که لامپ مگنترون مایکروویو دوو خراب شده است تعمیر آن به ندرت امکان پذیر است و باید تعویض قطعه انجام شود. این کار متناسب با هر دستگاه انجام می شود. هر چند تعویض لامپ مگنترون مایکروویو دوو سخت نیست اما نیاز به تجربه و مهارت دارد. بنابراین بهتر است این کار را به تکنسین ماهر و با تجربه در زمینه تعمیر ماکروفر دوو بسپارید. شما می توانید ماکروفر دوو را برای ما ارسال کنید. در تعمیرگاه لوازم خانگی دوو در تهران توسط دستگاه های پیشرفته دستگاه ارزیابی و بازرسی می شود. اگر قطعات آن خراب یا نیم سوز شده باشند تشخیص داده می شود و در صورتی که قابل تعمیر باشد این اقدام انجام می شود و اگر دستگاه به تعویض نیاز داشته باشد با استفاده از قطعات اورجینال دوو که در اختیار داریم این کار انجام می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما در ارتباط باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید

021-47278

ثبت سفارش 24 ساعته

فرم ثبت سفارش